Då kör vi!

Tjenare! Då detta ju främst av någon anledning ska vara en stilblogg bör jag kanske lägga in någon bild emellanåt på klädtrasan för dagen. Men icke att det händer frekvent Jag går mest klädd i sunk nuförtiden nämligen. Men om en vecka drar verksamheten på jobbet igång på allvar, ännu så länge arbetar endast ett 20-tal och då lufsar vi (jag) mest runt i bekväma kläder och skor. Underbart! Men det ska bli skönt att få lite ordning på torpet vad gäller klädseln om en vecka, det ska erkännas.
 
Nåväl, förra veckan var vi med hela företaget på stor Kick off och då fick man ju anstränga sig någon procent. Blev iaf detta på dagen (föreläsningar på dagen, partaj med middag och sådant som hör till på kvällen): skor: See by Chloé, byxor Ewa i Walla, topp Twilfit (håller in magen på något skumt sätt, fiffigt iaf!), kavaj H&M. Jag hade "häst-sjalen" från Syster P också men den hade jag visst inte tagit på mig när jag fotade. Älskar den!
 
 
På kvällen hade jag gröna haremsbraller och en tubtopp. Som brukligt när jag ska dansa. Jag kan bara inte stuffa loss i klänning, jag känner mig fången i kjol eller klänning på dansgolvet. Mina fötter fullkomligt dunkade på natten efter timmar på dansgolvet. Vi är många på jobbet som älskar att dansa loss och vi har alltid sjukt roligt på sådana här tillställningar! Givetvis gick jag och en kollega totalt vilse på vägen till hotellet på natten (vi var i en annan stad och ingen hittade) vilket blev rejält ajaj i fötterna. Meeeen, på morgonen var det bara att bita ihop och traska på och det var faktiskt inga större problem. Kroppen är fantastisk på att självläka!
 

Kommentarer
Postat av: Istla.se | Tess inspo

Finaste Linda.

2012-08-13 @ 09:56:49
URL: http://istla.se
Postat av: Sten Ottosson

… ”av någon anledning” är du alltid attraktiv ( – något naket elektriskt som liknar en skön smärta – ) och har alltid sköna och/eller vackra kläder. Det är anledningar nog. På tal om … så mjuk att dansa med att hon tänkte ”Det blir nog vi två”.

2012-08-13 @ 11:24:57
URL: http://jourdepierre.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0