Investering

Denna dagens klädtrasa symboliserar en av de saker jag gör när jag är ledig. Tränar. Här innan löpträning men det kan lika gärna vara styrketräning eller danspass. Jag äter så jädra mycket skräp så en av anledningarna är att jag måste balansera upp det på något sätt. Men det är inte främsta anledningen. Jag mår underbart bra när jag tränar! Det är kul under tiden och känslan efteråt är smått fantastisk. Att känna hur man blir starkare och starkare är ren eufori! Det är viktigt att ta hand om sin kropp. Nu är det "inne" med mindfullness och jobb med sin självkänsla och det är jättebra. MEN, man får inte glömma bort kroppen. Det är jobbigare att ta tag i så jag förstår att många lägger det åt sidan och ist satsar på att läsa böcker av Kay Pollak eller hur man äter enligt LCHF. Jag också periodvis! Men i långa loppet räcker det inte och trägen vinner - det krävs ansträningning för god hälsa. Det går aldrig att komma ifrån. Kroppen ska bära oss tills vi blir gamla och då får man investera i lite svett. Och visst är det väl värt det?
 

Kommentarer
Postat av: Nina

Du har så jädrans rätt. Sen tror jag många glömmer att hjärtat är faktiskt också en muskel som behöver "jobba" för att bli starkare. Så hejja hejja med träning och svett det kommer vi få tillbaka när vi sitter på hemmet sen tror jag :O)

2012-07-17 @ 08:28:09
Postat av: Anonym

Du har så rätt - och vilken rar och fascinerande bild - en lysande själ? Jag skriver ju om sånt på bloggen.

2012-07-18 @ 11:25:31
URL: http://jourdepierre.blogg.se
Postat av: Z

Hej Fire,

Hoppas att allt är fint med dig.
Jag och en av mina nära vänner tänkte åka till Örebro imorgon.
Vad har du för tips på bra restauranger?
Kram!

Svar: Men hejsan! Ja ni ska absolut äta på East & West sushi. Ligger vid stortorget, jättelätt att hitta. Men varning - efter att ha ätit sushin där kan man knappt äta "vanlig" längre. Den är magisk. De har vunnit en massa priser för sin fina sushi. Stor kram!
Om bloggerskan

2012-07-27 @ 18:00:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0