Ögonbryn

För drygt en vecka sedan tatuerade jag om mina ögonbryn (har tatuerat mina ögonbryn två gånger tidigare) och så här såg de ut när de var helt nytatuerade. Ni förstår kanske att jag gömde mig i ca fyra dagar. Färgen blir väldigt mörk och konturerna väldigt skarpa första veckan men det släpper med sårskorpan. Nu ser det jättefint ut och om ca en månad ska jag korrigera det sista. Jag ska göra dem lite bredare och aningen mörkare. Ska kasta in en bild på hur de ser ut nu vad det lider.

Det är förjäkla skönt med kosmetisk tatuering tycker jag. Inte att göra det för det gör lite ont men att slippa vara t ex ögonbrynslös vilket jag i princip är utan att måla/tatuera dem är befriande. Speciellt efter träning. Jag har lite planer på att tatuera in eyeliner också men det får vänta lite.

Jag tycker det är fantastiskt vackert med markerade ögonbryn, det lyfter verkligen ett ansikte. Jag har tatuerat mina på en salong här i Örebro. Tjejen som gjorde dem har streckat brynen väldigt tätt för att det inte ska bli ett för hårt intryck (man kan fylla hela brynen också). 3500 kr kostade kalaset och jag tror att priset är ungefär lika överallt. Jag funderade på en sk 3d-teknik först där ögonbrynen skärs till ist för att man använder en tatueringspenna. Blir skitsnyggt men det finns ingen salong i Örebro som gör det och det är ju så smidigt att vara på plats här.


Kommentarer
Postat av: Smakfullt Kvinns

Akademikliniken gör nog 3D bryn....Svarta outfiten snygg

2012-05-27 @ 11:50:22
Postat av: Lindas stil

Mhm, finns ett ställe i Stlm som ska vara urbra men det är så himla smidigt att ha det här i stan då det alltid ska korrigeras osv. Men tack för tips! Och tack för komplimang. :-)

2012-05-27 @ 13:05:22
URL: http://hemmalinda.blogg.se/
Postat av: Birdie

Himla snygg form, jag vill mä!

2012-05-30 @ 13:38:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0