Ordnat!

Goa Malin på Deepfling ska ordna tillbaka pengarna för de 20 % som inte drogs. Toppen verkligen! :-) Det är förresten super att beställa därifrån då Malin är svensk. Jag kan ju knappast ett ord engelska, eller jag hade 4:a i engelska på gymnasiet men jag är så jäkla larvig med att jag inte vill låta svensk när jag talar samt är petig med grammatik när jag skriver. Får jag det inte rätt skäms jag och iom det tar jag alltid de säkra före det osäkra och vägrar tala eller skriva på andra språk än svenska. Och alltså tränar jag mig inte i engelska och skulle med all säkerhet aldrig få en motsvarande 4:a i dag. Så jäkla idiotiskt, jag vet! Om några veckor har vi besök från England på jobbet och iom min tjänst måste jag liksom ta emot dem. Jag måste försöka slingra mig ur det där på nåt sätt. Brr.

Kommentarer
Postat av: CLE

Hej på dig Linda!

NU tror jag att dina engelskakunskaper är något underdrivna för jag är nämligen tvärsäker på att de överstiger mina i massor.

Inte för att det är en tävling (herre guu) men här är en som är superkass på engelska - vilket är både jobbigt och pinsamt.

På nästan alla platsannonser så står det att de kräver engelska i tal och skrift å jag bangar direkt, men kan ju inte ljuga...

2010-12-18 @ 00:09:42
URL: http://www.fredagsmailsbloggen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0