Välkomna!

Då förklarar jag härmed bloggen öppnad! Den ska fixas till vad gäller design såklart men sen kör vi på. Linda heter jag och den här bloggen kommer jag att använda för ett stort intresse jag har, kläder. Sedan fyra år tillbaka har jag drivit rätt stor blogg men den valde jag för ca ett år sedan att stänga när jag bytte jobb. Offentlighet är bra, ibland.

Kort om mig så är jag en 34-årig kvinna mitt i karriären. Jag bor med min sambo i en fantastisk vindsvåning i en hyfsat stor stad, svenska mått mätt. Så länge jag kan minnas  har jag varit aktiv inom diverse estetiska områden som dans, målning, design och inredning. Att jag dessutom älskar att skriva och dokumentera bidrar till att bloggande verkligen känns som en arena för mig.

Jag har, sedan ett år tillbaka, en lösenordsskyddad blogg för mina nära och kära att ta del av. Den bloggen har jag märkt mer och mer börjar övergå till en klädesblogg så nu har jag denna blogg till klädintresset och den andra till mina tankar. Jag är inte direkt intresserad av mode, jag klär mig i sånt som passar min kropp och i sånt jag tycker är fint. Elin Kling o co är väl jättetrevliga men det där med att alla ska se likadana ut känns trist. Svårt också när vi ju är skapade olika från grunden. Mode är alltså inget direkt intresse. Kläder är.

För ca två månader sedan upptäckte jag ett klädesmärke som direkt fångade mig. Odd Molly. Jag har alltid älskat rysch och pysch, volanger och tingeltangel och Odd Mollys romantiska kläder har nu blivit något av en besatthet för mig. Jag gillar att blanda upp Odd Mollysar med annat och det vill jag visa här. Inte för att jag tror mig vara något trendorakel utan enbart för att det är en kul grej. Odd Molly passar kvinnor i alla storlekar och det är fantastiskt! Odd Molly gör mig glad (dock inte plånboken) och jag hoppas att denna blogg kan inspirera samt även göra någon annan glad.

Jamen då kör vi då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0