Tisdag

Idag blir det en blus från Branting till ett par röda byxor från någonstans. Skor Friis & Company och under blusen har jag en Odd Molly Spoiler tank då blusen är lite väl genomskinlig.


Kommentarer
Postat av: Tarleena

Hej!ju jag köpte just nyss en Summer of 2007 tunic med röda broderier från henne, och tunikan verkar vara äkta. Monica var jättetrevlig, och kontaktade mig många gånger, om att hon har skickat blusen, och att hon var nöjd med att affären osv.Hon har bara positiva ömdömen, och jag såg, att Josanne har handlat från henne också. kanske du kan fråga henne ocså. jag var så skeptisk i början med just denna blusen, därför att den har kopierats oerhört mycket. men tror, att min var äkta. I alla fall när jag jämförde med Mia's inlägg, om henne blivit klurad i My odd reality blogg.

2010-05-25 @ 17:59:14
URL: http://tarleena.blogspot.com
Postat av: Tarleena

ursäkta alla fel, jag skriver så hastigt, och glömmer att kolla innan jag skickar kommentaren :(

2010-05-25 @ 18:00:36
URL: http://tarleena.blogspot.com
Postat av: Josanne

Hej snygging! Varför har jag inte din blogg i min blogglista?... en stor miss, som jag kommer att åtgärda genast om det är okej...

Läste vad du skrivit hos mig och det stämmer att jag handlat av henne, det var i januari. Om jag inte har helt fel var det en voile och en spoiler och båda var i kanonskick. Om du tittar på hennes omdömen så har jag gett kanonomdöme och det gör jag BARA om det är en riktigt bra säljare. Så utifrån mina erfarenheter är hon pålitlig!

Hittade klänningen - blev ju nyfiken. den är verkligen kanonfin!!!

Ha en bra kväll! Kram!

2010-05-25 @ 18:32:42
Postat av: Livet i byn

Spoilertanken är verkligen bra till allt, jag tycker också uppföljaren Suiteheart minitank är underbar under allt.~Livet i by

2010-05-25 @ 19:21:21
URL: http://livetibyn.blogg.se/
Postat av: Lindas stil

Oh, låter ju kanon! Jag har haft mejlkontakt med säljaren innan och hon är verkligen jättetrevlig. Tack för svaren tjejer! Kram på er!

2010-05-26 @ 17:16:57
URL: http://hemmalinda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0