Mollyvärlden

En del tycker att man är opersonlig när man köper Odd Molly-kläder. Att man då köper ett färdigt koncept och inte lägger till någon personlig touch. Och visst, så gör många och vad gör väl det? Alla är inte intresserade av att fundera ihop outfits utan kör något en stylist har satt ihop på produktbilder. Typ som aaaalla kändisar gör! (För OJ vad speciell man är numera när man mixar vintage med H&M...) Men sen sticker ett gäng ut och gör sin egen grej av Odd Molly. Det tycker jag personligen är jäkla ballt! Jag har alltid sett upp till sådana som bryter sig loss lite. Inte sådana som ska spejsa loss totalt utan de som gör det med med stil och klass. Så att det blir sådär lagom.

Det är kul med denna mollyvärld för alla gör sin grej av den. Det finns så otroligt mycket att välja på och vissa köper som sagt hela konceptet medan andra gör en rockig/nedtonad/glittrig/dressad osv variant. Det är väl alldeles underbart!

Kommentarer
Postat av: Linda G

Så sant som det är sagt! Man ser ju knappt två som ser likadana ut fast dom har samma Mollysar på sig. Kram

2010-09-13 @ 22:31:25
URL: http://linda-gunnarsson.blogspot.com/
Postat av: Fröken Abbe

Bra sagt!

Visst har vi liknande kläder, men oftast inte exakt samma outfit;)

2010-09-13 @ 22:32:30
URL: http://frokenabbe.blogspot.com
Postat av: CLE

Egentligen finns det endast en regel när det gäller kläder å det är att det inte finns några regler möjligen rekommendationer men generellt så får folk klä sig som de vill.

Jag gillar OM för att man just kan komibnera med annat å få sin egen stil, sen kan man se dem som klär sig i OM till 100% och inte får till sin stil ändå - om dig kan man säga att du har fått ihop till en typsik 'Lindas stil' =)Sov gott

2010-09-13 @ 23:03:06
URL: http://fredagsmail.blogspot.com
Postat av: Viola

Jättesant! När man kollar runt på bloggarna så ser man väldigt många odd Molly stilar också. Det blir ju så att alla sätterihop sin egen grej.

Sen behöver man inte tycka att alllt blir jättefint men det finns för det mesta en skön entutiasm bakom det hela o det gillar jag :)Kram från v

2010-09-14 @ 06:23:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0