Tamara

Vid sidan av Odd Molly finns det ett annat märke jag bara älskar. Finns såklart fler men det här märket klappar hjärtat lite extra för. Det är Branting. Otroligt välsydda kläder med rysch och pysch - exakt sånt jag faller för. :-) Här är nytillskottet i familjen, en Tamara i färgen sand. Till den Odd Molly-sockar (Socking classic knee) i chalk och stövlar från ?. Sockarna har jag köpt begagnade och jag ska lämna dem till "min" sömmerska som ska få klippa av foten och sy en snygg och hållbar söm vid "klippet". Jag kan bara inte med ullstrumpor och orkar inte laga hål. På det sättet kan jag ha vanliga strumpor och så drar jag bara över dessa. Volangkanten är ju det viktiga och det enda som jag vill ska synas av sockorna. Bra lösning tycker jag!

Klänningen är något bylsig på mig. Jag funderar på att låta sy in den något i midjan, får se. Det är å andra sidan himla fint med lite rakare klänningar. Fast mest på andra. Tyvärr gör sig inte sådana lika bra till min längd och kroppsform.


Kommentarer
Postat av: Linda G

Oh, har du slagit till på en Tamara! Dom är riktigt fina, är inte alls sugen;) Kram

2010-09-11 @ 19:55:44
URL: http://linda-gunnarsson.blogspot.com/
Postat av: Livet i byn

Så du är otrogen mot Odd Molly ;0) Jag kär nästan enbart med Odd Molly. Men eftersom vi har Chill Norway, Avoca och NTS butiken så blir det ett och annat plagg därifrån.Tamara var dock superfin på dig!~Ingrid

2010-09-11 @ 20:12:04
URL: http://livetibyn.blogg.se/oddmolly

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0