Tradera-lurendrejare

Jag har anmält denna annons på Tradera tre gånger nu men inget händer. Bilden är stulen från min blogg och mig veterligen säljer jag inte min jacka. Jag har även mejlat säljaren men denne är fräck nog att ignorera mig. Det enda jag verkar kunna göra är att varna er läsare för annonsen, det är ju uppenbart att den är fejk. Hade personen haft jackan själv hade han/hon ju inte behövt stjäla en bild av den från min blogg. Alltså - buda inte på den!


Kommentarer
Postat av: kirsi

fy fan va fräcka en del är...dåligt av tradera att inte göra nåt när dom stängde av dig för en sån skitgrej...

2010-09-17 @ 22:35:31
Postat av: Lindas stil

Haha! Ja jag blev ju avstängd för att det i två av mina auktioner stod "se även mina andra auktioner, bl a Odd Molly". GAAAH!

2010-09-17 @ 22:45:35
URL: http://stevadotter.blogg.se/
Postat av: Anne

Men hjälp - varför i hela helskotta reagerar inte Tradera! Det här känns ju otroligt olustigt. Har ju lärt mig känna igen de mest frekventa kopiesäljarna och vet vad jag ska hålla utkik efter men stulna bilder är ju lite värre. Slänger in en fråga till T faktiskt när jag är klar här!

2010-09-18 @ 10:58:35
Postat av: Livet i byn

Någon sålde en rosa livealot förra veckan på Tradera med min bild. Sedan dök den upp igen på Blocket. Att dom orkar...undrar just hur många ggr min blus skulle säljas??~Ingrid

2010-09-18 @ 16:57:20
URL: http://livetibyn.blogg.se/oddmolly
Postat av: CLE

Hej där!

Lite 'lustigt' hade en stund över idag (humpf...) och gick igenom alla OM auktioner, jag reagerade faktiskt på bilden för jag tyckte precis att bilden såg ut att komma från din blogg, klickade på annonsen men såg att hemorten inte stämde, så konstaterade att bilden var 'mycket lik' en bild som skulle ha kommit från dig.Klart att Tradera borde påpeka det för säljaren som första åtgärd och ta bort annonsen/bilden som steg två.

Ruskigt irriterande

2010-09-18 @ 21:52:23
URL: http://fredagsmail.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0