Laddar inte upp bilder!

Nu är blogg.se så där idiotisk igen som inte kan ladda upp bilder. Jag har flera inlägg som ligger och väntar, utan bilder. När det var så här förra gången mejlade jag kundsupport flera gånger men fick aldrig något svar. Totalt oseriöst. Jag avvaktar tills i morgon om det börjar fungera då, annars flyttar jag tusan min blogg. Så här uselt får det bara inte fungera.


Mitt rea-fynd!

ÅÅÅÅH, jag har gjort ett sånt underbart reafynd! Jag sprang in på Heaven, bästa butiken i stan för att spana Odd Molly-rean men norpade den sista Ewa i Walla-kjolen ist. Den har jag kikat på tidigare och jag har en i samma stil så köpet kanske var något onödigt. Men men, jag älskar kjolen! Här är den, ignorera linnet för allt i världen.


Julbord

Igår var det julavslutning på jobbet och jag stod i valet och kvalet mellan några olika trasor. Den översta har jag nyligen köpt från det härliga märket Another label. Trasan nedan är äldre; kjol Ewa i Walla och en vanlig topp från H&M skor Jeffrey Campbell. Valet föll på nedersta dressen pga att vi skulle vara kvar på jobbet till sena kvällen iom julbord och jag orkade inte ta med mig ombyte. Den översta är däremot finare. Kjolen på nedersta bilden har jag aldrig haft sådär nedhasad men det blev rätt bra! Jag köpte den i somras och färgade den från vit till sand. Mer användbart. 


Ny kjol

Jag sprang in på Indiska i söndags och snubblade över denna jättefina kjol. Den är i två lager och riktigt chokladigt brun. Perfekt längd också. Till den en kavaj från H&M och skor, Jeffrey Campbell ja...


Magnus Betnér

Star dress från Provrummet och skor från Jeffrey Campbell. Blev lite mörkt ja. Detta hade jag på mig i lördags när jag och sambon var och såg Magnus Betnérs föreställning. Har ni inte sett den - se den! Den var inte, i vårt tycke, lika bra som förra årets föreställning men iaf nästan.


Färg!

Då kör vi ett litet trase-marathon här då. Tömte just mobilen på foton nämligen. Här, tror det var måndagsutstyrseln, en härlig kjol från Indiska och en vanlig topp från H&M. Skor Jeffrey Campbell men de syns inte så bra. Ni får tänka er skorna.


Cancer

Detta (nedan) funderar jag på om jag ska köpa till min mamma. Hon opererades för bröstcancer för några veckor sedan och har nu påbörjat strålbehandling. Det är naturligtvis fruktansvärt jobbigt, speciellt som jag själv drabbades av cancer för drygt tre år sedan (malignt melanom) och min årliga cancerkontroll hade jag två dagar efter min mammas operation. Den veckan var en prövning för psyket vill jag lova för världen stannar ju inte upp för att man själv genomgår något jobbigt. Men så är det för alla vissa perioder i livet och det är lika bra att acceptera det.

Många får cancer och de flesta överlever. Det tack vare forskning och vi måste bidra och uppmuntra till vidare sådan. Jag har, via företaget jag arbetar på, gått in och sponsrat ett evenemang som görs till förmån för barn med cancer. Jag talar också mycket om min sjukdom, jag har varit med i ett otal tidningsreportage och jag skyr inga medel om jag på något sätt kan upplysa andra så att de kan undvika sjukdomen så långt det är möjligt. Det känns som att det är min plikt. Att få beskedet att man har en sjukdom som folk faktiskt dör av var väldigt konstigt. Tankarna for åt håll man inte trodde var möjliga! Det samtidigt som min logiska sida försökta göra sin stämma hörd.

Det positiva med eländet är att världsbilden ändras. Såklart glider jag tillbaka emellanåt och ser små problem som stora men oftast kan jag rätt enkelt stressa ner, tänka på vad som egentligen är viktigt i livet. Klyschigt kanske men jag fungerar så. Många i min närhet säger att de blir väldigt lugna av mig, att de känner harmoni när de kommer hem till mig. Jag har nog alltid utstrålat lugn men med år och erfarenheter har det förmodligen förstärkts och det är både medvetet och omedvetet. Balans i livet är väldigt viktigt för mig. På jobbet ska det vara ruschigt, då trivs jag bäst. Är man inte trött efter jobbet har man inte jobbat tillräckligt, det är min tes. Hemma vill jag däremot ha det rofyllt. Balans.

Det blev ett långt inlägg för ett halsband!

A1SS200000399-20110817


Dogeared

Dogeared gör de absolut finaste smyckena tycker jag! Jag är inte så mycket för stora smycken utan gillar lite tunnare halsband och jisses vad fina dessa är! Jag har flera halsband från dem men skulle lätt kunna köpa allihop. Favoriterna är dessa:

E1SS200500199-20100907

diamond love

 

karmakaa


Mad men-isch?

I fredags var jag på julfest med sambon på hans jobb och jag har gått och förälskat mig i 50-talet så det fick bli en klänning inspirerad från det årtiondet. Klänningen är mörkblå och från märket Another Label. Finns hos Nelly. Jag har beställt ett par till då jag verkligen älskar den här klänningen! Skor: Jeffrey Campbell.


Militärgrönt

Den nya kjolen från Indiska fick vara med en dag i veckan. Jag har strukit den med antistat-spray, herregud vad statisk den var! Till den en blus från H&M och skor från Jeffrey Campbell.Stjärnklart

Jamen då kör vi lite trasor från veckan då! Först ut är star dress från Provrummet, jättesöt klänning! Lite tunn och billig i kvaliteten men för priset helt ok.


Reflex

Jag bara måste visa min tjusiga reflex. Eller den är skitful snarare, köpt på Lagerhouse. Undrar om Freddan har en själv? :-)Ica-outfit

I lördags åkte nya Ica-kavajen på. Haha! Känns lite så. Under ett ljust linne från H&M och byxor samma affär. Skor Jeffrey Campbell.


Ljuvt

Ja då ska vi se då, jag har lyckats fota två trasor denna vecka. Inte illa va! :-) Den här klänningen är lite av en favorit som jag drar på mig när jag inte kommer på något annat. Den är från TurQuise och är SÅ mjuk och go. Till den leggings från H&M och skor Jeffrey Campbell.


RSS 2.0