En skara Hasbeens

Det såg så fint ut i hallen med alla Hasbeens på rad så jag var tvungen att placera dem lite fint och ta ett foto. Underbara skodon! Tyvärr är de lite trånga över foten på mig, jag får alltid lämna hasbeens-skor för lästning men det blir aldrig tillräckligt och jag får ofta ont när jag använder skorna (har lästat om ett par tre gånger!). Men ändå älskar jag dem! Paret längst bak är favoriterna, passar till allt.


Kommentarer
Postat av: Smakfullt Kvinns

Snygga !!Jag hade en kompis hemma igår.. Vi brukar visa nya inköp.

Inte utan att jag tänker som hon sa " när hinner du ha allt?"

det hinner jag inte ...Ha en fin dag

2011-06-04 @ 10:34:00
Postat av: Lindas stil

Hejsan! Jag tycker att du ska starta en blogg, jag tror jag skulle få en massa inspiration av dig! Ang mängden kläder/skor - nej det är ju lite sant... Eller använder gör jag men kanske inte jättemånga gånger vilket egentligen är idiotiskt. Fin dag på dig också! :-)

2011-06-04 @ 15:37:05
URL: http://hemmalinda.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hej!Jag har precis köpt samma modell som du - de röda "prickiga" och konstaterade just att de gör ont, ont, ont efter ett kort tag och att jag måste lästa ut dem. Googlade och hittade din blogg så tänkte passa på och fråga om det blir bra? Mitt problem är att skinnet är för hårt och kanten nästintill skär in på fotens översida så det känns för plågsamt att traska ut dem själv.Tack på förhand!

Therese

2011-06-09 @ 18:14:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0