Dagens

Jag AVSKYR denna dator! Det går inte att göra något vettigt med den! Förutom att jobba då... Nåväl, här är jag idag - i Branting, by TiMo och mockastövlar från La Redoute. Jag ska köpa ny dator vad det lider MED vettiga redogeringsprogram i ja.


Köket

Lite mer av köket. Vi valde en glasmosaik i olika nyanser av brunt samt svart och matchar med svarta köksmöbler. Blev fint! Golvet går i valnöt, det är samma i hela lägenheten. Bänkskivan är även den i valnöt. Vi valde vita vitvaror då jag har tröttnat lite på att ha allt i rostfritt. Det är superfint hos andra men jag tror det skulle kännas för mycket skolkök att ha det hemma. Överskåpen är frostade och det blir så mysigt när spottarna lyser! Blir ljust och fint utan att allt man har i skåpen syns. Köket är i princip klart, kökslampor och något att ha tomflaskor i ska inhandlas men det är ingen brådska.

Här är jag!

Se vad katten har släpat in - en klädtrasebild! Jag sitter på lånedator och har inte mina vanliga program så därför har det blivit sååå jobbiiiigt att fota och blogga med bilder. Men nu gör jag ett försök. Topp från H&M och kjol Indiska. Inget speciellt sådär. Jag får inte till proportionerna på bilden, i min Mac minskas/förstoras bilderna med samma proportioner men jag får som sagt inte till det här. Så räkna med att jag ser smalare ut på bilden än vad jag är i verkligheten. Detta är jag i fredags dådå.


Två av tavlorna uppe, posters av B. Ingrid...

img_9989 (MMS)

Två av tavlorna uppe, posters av B. Ingrid. Dessa sitter i vardagsrummet. Jag älskar denna konstnär! Har samma motiv fast mindre i mitt arbetsrum på jobbet.


16,12 gick tåget = jag missade det precis....

img_0354 (MMS)

16,12 gick tåget = jag missade det precis. Första gången tåget gick före utsatt tid! Varför ska man titta på SJs sida om förseningar om tåget får avgå före tiden de har angett? Lugna Linda såg rött och rusade till kundtjänst. Vanligtvis rycker jag på axlarna åt sådant här men inte idag. Firar fyra år med sambon idag och restaurang är bokad vilket vi nu får boka om. Grrrr...


Aloha!

Uhuj vad tiden går hörni! Inga klädtrasebilder idag heller för jag har sådan total oreda i min garderob så jag bara rafsar åt mig något på morgnarna. Ska göra ordning den i helgen så att jag får koll.

Annars så är det mest pyssel och plock här hemma. Nu när renoveringen är klar är det ju fiffet som ska till för att få det mysigt. Kul faktiskt! Jag har just lagt en order hos Easyart.se på sex posters av Chagall samt B Ingrid. Jag är väldigt konstintresserad men skulle aldrig i livet lägga ut en förmögenhet på att äga äkta konst. Men i posterform går det dock fint! Det är tillräckligt dyrt att köpa sådana av de "riktiga" konstnärarna ska väl tilläggas. Vore trevligt att äga en äkta Matisse iofs... kanske ska skriva upp det på önskelistan? ;-)

Hoppas det är fint med er därute! Jag återkommer inom kort med klädtrasebilder, var så säkra!


Lägenhet och tankar

Hejsan! Det var ett tag sedan hörni. Jag sitter i köket, mitt nya fina kök, och lyssnar på rörmokaren som sätter in tvättmaskin i ena badrummet. När det är klart ska andra badrummet göras klart. Förhoppningsvis blir hela lägenheten klar nu i veckan. De stora delarna är klara men småfix ska ordnas som fixa handdukstork, smågrejer med skåp osv. Inte illa! Nedan bild på kök och ena badrummet.

Jag har ny garderob, en snitsig sådan med skjutdörrar (inte spegeldörrar!!!), och jag blev lite mörkrädd faktiskt när jag hängde in alla kläder. Jag har för mycket kläder, det inte inte tal om annat. Jag vågar faktiskt inte räkna ihop värdet på t ex mollysarna men det är alldeles för mycket för att det ska kunna förklaras på något vettigt sätt. Jag har varit inne på sådant här tidigare men det blev väldigt påtagligt när jag skulle hänga in allt i söndags morse. Vad är orsaken till att spendera så mycket pengar på kläder? "Ja men jag har ett arbete där jag är ansiktet utåt för en relativt stor verksamhet" håller inte. "Jag röker eller dricker inte, alltså är detta min last". Måste man ha en last? Intressant att sätta sig ner och försöka analysera sig själv men det är naturligtvis läskigt också. Jag är en spenderare, inte tu tal om annat men varför är jag då det? Allt man gör har ju en bakomliggande orsak och kanske är min att jag vill visa upp en finare sida, alltså visa mig finare och mer framgångsrik än jag egentligen är? Att kunna signalera "jag har råd med märkeskläder". Kan det vara så? Läskigt, det är ju bara låg självkänsla det handlar om isf.

Jag ska inte grotta in i detta nu utan ist kika in i webbutiker och bloggar där ligger jag efter. Det är mycket gardiner, lampor osv nu som upptar min estetiska ådra. Mycket skoj må jag säga! Semester denna vecka för att få ordning hemma men det är verkligen ingen avkoppling då hantverkarna kommer eller kan komma vid 07.


RSS 2.0