Lägenhet och tankar

Hejsan! Det var ett tag sedan hörni. Jag sitter i köket, mitt nya fina kök, och lyssnar på rörmokaren som sätter in tvättmaskin i ena badrummet. När det är klart ska andra badrummet göras klart. Förhoppningsvis blir hela lägenheten klar nu i veckan. De stora delarna är klara men småfix ska ordnas som fixa handdukstork, smågrejer med skåp osv. Inte illa! Nedan bild på kök och ena badrummet.

Jag har ny garderob, en snitsig sådan med skjutdörrar (inte spegeldörrar!!!), och jag blev lite mörkrädd faktiskt när jag hängde in alla kläder. Jag har för mycket kläder, det inte inte tal om annat. Jag vågar faktiskt inte räkna ihop värdet på t ex mollysarna men det är alldeles för mycket för att det ska kunna förklaras på något vettigt sätt. Jag har varit inne på sådant här tidigare men det blev väldigt påtagligt när jag skulle hänga in allt i söndags morse. Vad är orsaken till att spendera så mycket pengar på kläder? "Ja men jag har ett arbete där jag är ansiktet utåt för en relativt stor verksamhet" håller inte. "Jag röker eller dricker inte, alltså är detta min last". Måste man ha en last? Intressant att sätta sig ner och försöka analysera sig själv men det är naturligtvis läskigt också. Jag är en spenderare, inte tu tal om annat men varför är jag då det? Allt man gör har ju en bakomliggande orsak och kanske är min att jag vill visa upp en finare sida, alltså visa mig finare och mer framgångsrik än jag egentligen är? Att kunna signalera "jag har råd med märkeskläder". Kan det vara så? Läskigt, det är ju bara låg självkänsla det handlar om isf.

Jag ska inte grotta in i detta nu utan ist kika in i webbutiker och bloggar där ligger jag efter. Det är mycket gardiner, lampor osv nu som upptar min estetiska ådra. Mycket skoj må jag säga! Semester denna vecka för att få ordning hemma men det är verkligen ingen avkoppling då hantverkarna kommer eller kan komma vid 07.


Kommentarer
Postat av: Jenny

Jobbig läsning men ack så rätt du har. Shopaholics är en sjuka liksom alkoholism med mera bara det att den är mer vedertagen av någon anledning. Något vill man dölja genom mängdshopping men väldigt få erkänner det. Som alkoholister. Kul att du vågar skriva om det här då du ju är en big spender sj.

2011-03-02 @ 21:53:57
Postat av: Linda G

Kloka tankar.....

Och jäklar vilket snyggt kök och badrum:) Kram

2011-03-02 @ 22:44:32
URL: http://linda-gunnarsson.blogspot.com/
Postat av: kirsi

så nu får du ha flyttat klart,jag vill se lite outfittar! nåt har du väl på dig trots att du flyttar???Skram!!!

2011-03-07 @ 22:34:46
Postat av: CLE

Åhhh vad fint, jätte jätte fint!

Lyllos dig med en massa ny fin inredning.

En gång när jag blir rik och stor ska jag också ha så fint hemma =)/Carina

2011-03-08 @ 15:55:06
URL: http://www.fredagsmailsbloggen.se
Postat av: Julianenya

Thank you for all your emails and help. I have solved my problems with your help and my life is now worth living. I cannot thank you enough for what you have done for me and want the whole world to know how grateful I am for you. Thank you thank you thank you.

2011-08-30 @ 09:05:41
URL: http://julianenya.bloghandler.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0