På shopping spree

Dagens fick bli skor från Swedish Hasbeens, linnebraller från H&M, linne samt jeansjacka Odd Molly och så givetvis min nya kärlek väskan Lily från Mulberry.


Drama Coat har landat!

Underbaringen landade förra veckan, den finfina Drama Coat från Odd Molly. Helt suveränt vacker! Den är lite svårburen då man, iaf jag, bör ha lite tightare kläder nedtill då kappan är väldigt vid. Men det löser vi! Man får alltså anpassa kläderna till kappan.

Jag skulle vilja ha den korta varianten i brunt också, de är så otroligt fina! Jag har köpt min på rea, jag skulle aldrig ha betalat fullpris för denna vilket var nästan 5000 kr just för att den är lite svårburen. Ja och för att det är hutlöst dyrt för en kappa också. Men OJ vad vacker den är! Mina dåliga foton gör den inte rättvisa alls.


Grönt och brunt i fredags

Fredagstrasan bestod av bruna meshleggings från Odd Molly och en velourklänning från samma märke. Jag bara älskar den här gröna färgen - härligt pistagig. Skorna är ett par bruna platåpumps från Nelly.


Beigeaktig torsdag

Idag ser jag ut så här; mamelucker från ?, Fields of lace-linne och Mankiller-cardigan från Odd Molly skor Wildflower by Kenza.


Pippi

Tisdagstrasan bestod av den underbara pippitröjan från Jumperfabriken, röda braller från jesu tid och naturfärgade Hasbeens. Herregud vad Hasbeens-dojsen är smala förresten! Jag har fått lästa ut samtliga par jag har.

Denna trasa hade jag förresten på en fest i helgen då det skulle grillas och spelas brännboll. Bytte skor innan den intensiva matchen såklart. Tänk att brännboll kan vara så kul när man är så fruktansvärt dålig på det som jag är! Jag har ingen bollkänsla alls och är ju bara drygt 1,5 meter = springer inte snabbt (jo kanske för min längd men inte jämfört med normallånga). Men ändå ger jag järnet tar i allt vad jag kan med det runda slagträet för NÅN gång borde man ju få till den där superlångbollen! Nån gång...


Black

En trasa jag hade i veckan var detta, fast inte de skorna då. Svart lång snäv kjol från H&M och till den en svart blus från Odd Molly. Svarta höga kilklackar till. Mycket bekvämt men kanske inte så muntert.


Lily har landat!

Jag idag, ser ni vad som är nytt?


Redfoot

Ihopvikbara skor från Redfoot är väl det bästa. Efter en dag på jobbet i högklackat är det bara att svida om till dessa sköningar på tåget hem. Perfekt!


Blommig fredag

Gårdagens klädtrasa, svarta mamelucker från by Faith, svarta skor La Redoute och blommig klänning jag inte kommer ihåg märket på.


Härmapan

Hejsan! Ohoj vad den här veckan har flugit förbi! Men bra det, då blir det inte långtråkigt. Hoppas ni fyndade på Campadre förresten! Det gjorde jag. Nästan. Tills storleken på det jag ville ha var borta. Men jag tog en chansning och ringde Freeport och fick tag på samma vara till halva campadre-priset. Tjoho! Visar när den kommer. Otroligt vilken bra service de har där förresten!

Den här trasan hade jag på mig någon dag i veckan, en omsydd vintage-molly. Den är finast lång men jag såg inte klok i den så och fick alltså låta sy om den. Helt ok om jag får säga. Jag har sett fler som har kortat just denna modell så jag är alltså lite härmapig.


Mulberry my love!

Yepp, nu har jag beställt en fining från Mulberry. Jag har velat och väntat SÅ länge men en väska om året tycker jag faktiskt att jag kan unna mig. Fast det var iofs två eller tre år sedan sist då... Jag visar såklart direkt när den har anlänt!

Hoppas allt är fint med er! Avslutar inlägget med en bild från grannhuset.


Jade Jagger

Förra året köpte jag en klänning från Jade Jaggers samarbete med Indiska och den är SÅ fin. Jag blev tokglad när samarbetet fortsatte även i år men denna kollektion är inte riktigt lika fin tycker jag. Men porslinet, ojojoj! Kopparna är underbara! En klänning kom jag dock hem med och den är jag toknöjd med. Jqg försökte fota ryggen men det går ju aldrig bra. Superfin är den bakifrån iaf! Ni får lita på mitt ord.


Ett par trasor iaf

God kväll mitt i Mello! Jag kastar in några trasbilder som bevis på att jag inte enbart har gått klädd i myskläder senaste veckan. Iaf inte hela dagarna. Jag är förresten SÅ säker på att det är många mode- och klädbloggerskor som fotar en outfit och sedan direkt hoppar i mysbrallerna men vill få läsarna att tro att de trippar omkring hemma i skor och finkläder. Men se den gick vi inte på! Haha! Ha en skön kväll hörni!

Kjol från Branting, top ? och skor Friis & Company. Lite spanskt eller nåt.Skor La Redoute, mamelucker by Faith och klänning från by Ti Mo.


Dag 3

Dags att åka hem men först ett dagsverke som ska avverkas. Och det i linnebyxor från H&M och en gammal tunika från ?. Ses igen hemma i Sverige!


Dag 2

Mötesdag nummer 2. Brantingklänning med bruna tights från Odd Molly (har packat så att jag kan matcha ihop flera plagg), skor Friis & Company. På kvällen ska vi promenera i stan innan middagen och då går värme och bekvämlighet före snygghet. Långkjol H&M, grön topp Blutgeschwister. Jag kommer att ha mina wildflowerskor till ist för öppna, fryser ihjäl annars.


Dag 1

Tisdag. Mötesdag numero ett och på dagen blir det den röda fina Taradiddlen med svarta tights och svarta kilklackar. Kvällstassen går i solens tecken med en orange klänning från Venus di Milo. Under den meshtights från Odd Molly och skor Friis & Company.


Tågklädsel

Just nu sitter jag på tåget. Mot Köpenhamn åker vi i en rasande fart (X2000) och då gäller det att vara bekväm. På åkte tights och sköna långa klänningen. Telefonen är laddad med Coelhos bok Brida samt en psykologibok så resan går fint. Har dessutom med mig en trevlig kollega och vi ska förbereda veckans möten så tiden lär ju gå. Tjing!


Indian

Ja då var det packat och klart och i vanlig ordning blev det HELT andra plagg mot vad jag från början trott. Jag lägger förresten alltid med en extra outfit utöver det jag har planerat ifall något känns totalt fel.

Idag när jag var ute en sväng blev det i 3/4-tights och fina indiancardigan från French Connection. Jag lägger in lite tidsinställda inlägg i veckan för att toka till det. Hej på er!


Konferenstripp

I morgon åker jag på konferensresa i dagarna fyra och då ska det ju packas inför det. Alltid svårt sånt, jag avskyr nämligen att släpa på tunga väskor så jag tänker nu ägna någon timme åt att skriva en lista på allt som kan matchas. Smycken inkluderat. Sådana här klänningar åker nog med ett par stycken, tar ingen plats och är lite business sådär. Skor är det svåraste, och ytterkläder. Att släpa med sig fler jackor än två går bort. Högst tre par skor får följa med.

Jag åker rätt ofta bort på konferensdagar, någon gång i måndaden, men blir aldrig bekväm med att packa. Det provas och ändras in i det sista. Men det ÄR svårt, dels ska det jobbas och då vill jag ha något hyfsat bekvämt på mig och dels ska vi på middagar samt får lite fritid och då ska det vara mer dressat samt bekvämt (till det sistnämnda). Killarna har det enklare, de flesta kör kostym och då är det ju mest bara att byta skjorta från dag till kväll. Har ni några bra packningstips? Valborg

Valborgsmässoaftonen gick i gröna toner, den och mamelucker (syns inte så bra på bilden) från Odd Molly. På fötterna sitter nya skorna från Swedish Hasbeens - sköna slip ins. Perfekta i sommar! Fyndade på Tradera för ca halva nypriset. Tjoho!


Brun fredag

I fredags var jag tant Brun. Jag gillar verkligen brunt så jag är nog rätt ofta just den tanten. I fredags i nya mesh-leggings från Odd Molly, klänning från Branting och skor Wildflower by Kenza. Jag kan verkligen rekommendera leggingsen, underbart sköna! Stora i storleken så gå ner en sådan.


RSS 2.0