Konferenstripp

I morgon åker jag på konferensresa i dagarna fyra och då ska det ju packas inför det. Alltid svårt sånt, jag avskyr nämligen att släpa på tunga väskor så jag tänker nu ägna någon timme åt att skriva en lista på allt som kan matchas. Smycken inkluderat. Sådana här klänningar åker nog med ett par stycken, tar ingen plats och är lite business sådär. Skor är det svåraste, och ytterkläder. Att släpa med sig fler jackor än två går bort. Högst tre par skor får följa med.

Jag åker rätt ofta bort på konferensdagar, någon gång i måndaden, men blir aldrig bekväm med att packa. Det provas och ändras in i det sista. Men det ÄR svårt, dels ska det jobbas och då vill jag ha något hyfsat bekvämt på mig och dels ska vi på middagar samt får lite fritid och då ska det vara mer dressat samt bekvämt (till det sistnämnda). Killarna har det enklare, de flesta kör kostym och då är det ju mest bara att byta skjorta från dag till kväll. Har ni några bra packningstips? Kommentarer
Postat av: Birdie

Jag är likadan, packar minituöst och lägger tid på listor. Fast packar nästan alltid för mycket. De säkra korten blir ändå de man kör på borta, saker man vet sitter bra och är skönt. Skor man gått in etc.. Fast till Lule-veckan (mello) packade jag med spikmattan, men det var det värt, hade den varje kväll! (Tack!!)

Viktigt också att alltid ha med skoskavsplåster och en bok - fast numer funkar ju mobajlen el likn minst lika bra..Snyggis-businesswoman! Carrie-Miranda ;)

2011-05-01 @ 19:02:04
URL: http://finest.se/sonnvik
Postat av: Linda G

Mig ska du inte frågs sånt! Jag släpar med ALLT och lite till! (För säkerhets skull;) Ha en bra tripp! Kram

2011-05-01 @ 23:24:39
URL: http://linda-gunnarsson.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0