Frissan och kappan på

Igår var jag hos frissan och på åkte favoritkappan från Odd Molly. Jag har helt seriöst aldrig någonsin sett en finare kappa än denna och jag är väldigt stolt över att äga den. Under har jag ett par fula jeansleggnings från H&M och en topp nedstoppad i byxorna. HAHA! Såg inte klokt ut! Jag gör ofta så när jag t ex ska gå på stan en sväng, har kläder som ser fina ut sålänge jackan är på. Detta av bekvämlighetsskäl. Skulle aldrig drömma om att ta av mig jackan när jag har denna typ av kläder under. Jeansleggnings och en kort topp må vara fint på andra men definitivt inte på mig! Hujedamig. Nedan en bild på hur håret blev, jag blev nöjd.


Kommentarer
Postat av: Frösötös

Hej snygging! länge sedan jag kommenterade men det beror på ordverifieringen - ser taskigt och får alltid göra om den :o) Jag gör ofta som du - fin utanpå - ruggig under :D Ditt hår är helt ljuvligt!!!!

Kram

2011-10-23 @ 09:58:20
URL: http://hornsgatansros.blogspot.com/
Postat av: Lindas stil

Tack raring! Jag är inne hos dig varje dag nästan men orkar sällan kommentera då jag surfar på mobilen eller iPaden. Slött av mig. Du är lika fin som vanligt och det är en fröjd att läsa din blogg. Som vanligt. Kram kram!

2011-10-23 @ 23:57:27
URL: http://hemmalinda.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jättestiligt bergtroll!

2011-10-24 @ 21:09:19
Postat av: Anonym

Jättestiligt bergtroll!

2011-10-24 @ 21:10:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0