Bekvämlighet

Soft pluggutstyrsel - haremsbraller egen design, skor Gul & Blå, topp Indiska. Inget sitter åt, man kan sitta exakt hur som helst och det har jag gjort idag också. Underbart! En dag i veckan är jag hemma och pluggar, just nu juridik, och då placerar jag mig oftast på biblioteket. Annars börjar jag greja med annat slöpotatis som jag är. Jag gillar bibliotek så det passar mig fint. Om 2,5 år är jag klar med studierna. Skönt det då jag arbetar 100 % trots att jag studerar 20 % (jobbar alltså helger och kvällar för att hinna med. Gör mig inget då mitt jobb är så himla roligt!). Jag ser det som en fantastisk investering för framtiden då jag får denna utbildning av företaget jag arbetar för. Grymt. Tack chefen! :-)
 
 
 

Michael Kors är här!

Klockan har kommit! Beviset för att denna fd springerihatare faktiskt lyckades nå 1 mil-målet. Kul det där förresten, från att verkligen ha AVSKYTT att springa (man tycker ju sådant är tråkigt som man inte är bra på och vice verca, alltså bättre att erkänna att man är kass på något än att man avskyr något) ser jag numera fram emot löprundorna. 5-6 km tycker jag är lagom. Inte för att jag är direkt slut efter den sträckan utan för att det tar för lång tid när man ska springa längre. Träning ska vara roligt och passa in in vardagen. Löprundor på en timme känns för långt.
 
Visst är klockan fin!
 

Kjol

I fredags var jag på blixtvisit i Stockholm och hann precis rusa in i en affär och norpa åt mig en kjol. Jag älskar brunt i klädväg och den här blir väl superfin till hösten! Syns inte på bild men tyget är tungt och vackert mönstrat. Jag kommer tusan inte ihåg vad affären heter men den ligger på Drottninggatan. :-)
 

Klock-klick

Jag skulle ju belöna mig med något fint efter att jag lyckades lufsa mig igenom en mil och nu har jag bestämt mig för vad det blir. Det blir denna fina klocka från Michael Kors. Utan "diamanter" som jag inte är alls förtjust i. Jag stod i valet och kvalet mellan den här och en retromodell som är sååå fin men denna kanske vinner i längden. Jamen vi får se helt enkelt! 5055 heter modellen.
 

Då kör vi!

Tjenare! Då detta ju främst av någon anledning ska vara en stilblogg bör jag kanske lägga in någon bild emellanåt på klädtrasan för dagen. Men icke att det händer frekvent Jag går mest klädd i sunk nuförtiden nämligen. Men om en vecka drar verksamheten på jobbet igång på allvar, ännu så länge arbetar endast ett 20-tal och då lufsar vi (jag) mest runt i bekväma kläder och skor. Underbart! Men det ska bli skönt att få lite ordning på torpet vad gäller klädseln om en vecka, det ska erkännas.
 
Nåväl, förra veckan var vi med hela företaget på stor Kick off och då fick man ju anstränga sig någon procent. Blev iaf detta på dagen (föreläsningar på dagen, partaj med middag och sådant som hör till på kvällen): skor: See by Chloé, byxor Ewa i Walla, topp Twilfit (håller in magen på något skumt sätt, fiffigt iaf!), kavaj H&M. Jag hade "häst-sjalen" från Syster P också men den hade jag visst inte tagit på mig när jag fotade. Älskar den!
 
 
På kvällen hade jag gröna haremsbraller och en tubtopp. Som brukligt när jag ska dansa. Jag kan bara inte stuffa loss i klänning, jag känner mig fången i kjol eller klänning på dansgolvet. Mina fötter fullkomligt dunkade på natten efter timmar på dansgolvet. Vi är många på jobbet som älskar att dansa loss och vi har alltid sjukt roligt på sådana här tillställningar! Givetvis gick jag och en kollega totalt vilse på vägen till hotellet på natten (vi var i en annan stad och ingen hittade) vilket blev rejält ajaj i fötterna. Meeeen, på morgonen var det bara att bita ihop och traska på och det var faktiskt inga större problem. Kroppen är fantastisk på att självläka!
 

RSS 2.0