Kavaj och baggy

Kavaj och baggybraller är väl mitt signum på jobbet tror jag. Undrar hur många kavajer jag äger? Ingen aning. Här iaf en från H&M till ett par byxor från G-star och skor Swedish Hasbeens. Bekvämt är det iaf!
 

Desigual

Den här bilden ger absolut inte byxorna rättvisa, mina hyfsat nya haremsbralls från Desigual. Ett märke jag inte är jätteförtjust i, förutom när det kommer till deras haremsjeans. De flesta tycker förmodligen att haremsbyxor är skitfult men jag ÄLSKAR dem! Gammal hip hopare som jag är är de perfekta som dansbraller. Till dessa skor från Swedish Hasbeens och jacka från Jofama. Underbar mjuk halsduk från bästis.
 

Ewa i Walla

Innan istiden kom tillbaka kunde jag använda min urfina kappa från Ewa i Walla. Den är som ett smycke hela kappan. På ena sidan volanger och sydda rosor, på andra sidan helt clean. I den bästa av världar skulle jag bara ha kläder från Ewa i Walla!
 

Sjuk!

Hejsan! Ja nu var det ett tag igen och jag har två förklaringar: jobb och förkylning. Jag som normalt sett väldigt sällan är sjuk har varit sjuk snart hela hösten. Galet drygt. Och jobbet tar sällan pauser vilket kanske är det som bidrar till ständig sjuka. Ska till farbror doktorn på tis ang det och han får trolla fram lite friskhet! Nåväl. Här en omsydd klänning från H&M, knytskärp by Marlene Birger och skor Jeffrey Campbell. En trasa som åkte på för någon vecka sedan.
 

RSS 2.0