Frågor eller synpunkter?

Jag kom på en sak, ni är en hel del som tittar in här varje dag men det är endast ett par som kommenterar någon gång ibland. Jag är själv totalt värdelös på att kommentera andras bloggar, speciellt sådana som har koder och krångligheter som man måste skriva in efter kommentaren, så jag förstår er helt och fullt. Men nu när jag har mejl och moderniteter, kan ni inte skriva någon rad om vad ni vill se eller läsa här? Om det är något speciellt vill säga. Krysta inte fram något för att göra mig glad bara. Jag är ju inte på något sätt någon kändis, det är inte det jag menar med detta inlägg. Men jag kan själv ibland ha funderingar kring dem som skriver bloggar emellanåt men det känns lite halvfjantigt att skriva ut en fråga i kommentarsfältet bara sådär hipp som happ.

Nåväl, har ni någon fråga eller synpunkt - ut med den bara! Om inte är ni så varmt välkomna hit ändå. lindasstil@hotmail.se

Tro inte att jag skrev detta nu, det är tidsinställt sedan igår. Jag blev tvärförkyld i helgen och sitter förmodligen nu med en filt omkring mig och jobbar mig igenom förra veckans jobbmejl.

Nedan en bild på mig från i onsdags morse (med sammandragande ansiktsmask men den syns inte så värst på bilden). Hotellrummet var iskallt och jag hade inga myskläder med mig att sova i så det fick bli strumpbrallerna jag haft på tisdagkvällens middag. Ett sovlinne hade jag iaf med mig. Snyggt va! Jag bjussar på den.


Kommentarer
Postat av: Tess - ISTLA.STIL

Har ju alltid gillat din/dina bloggar! Så känner inte att jag kommer på något nytt du skulle kunna skriva om. För du skriver redan om det som intresserar dig.

2012-02-06 @ 12:19:55
URL: http://istla.se/stil
Postat av: Birdie

Ja, vill ha ansiktsbilder också!! Du har så speciellt hår och klädstil att folk känner igen dig härifrån ändå - så man kan väl få se hur vacker du äääär (i ansiktet alltså). Ibland iaf? :-) (fattar om du inte pallar när du fotar en outfit du bara prövar på kvällen ofixad)

2012-02-06 @ 16:13:11
URL: http://finest.se/sonnvik
Postat av: Frösötös

Å nej - inte ändra på något! Fast det är klart - du får gärna visa hela dig ibland :) Bra inlägg det här - ska icke glömma nåt att sova i när jag åker till bloggeventet!

Kram snygging!

2012-02-07 @ 08:08:53
URL: http://hornsgatansros.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0