Svar direkt

Hejhej! Jag anar att det är många med mig som har fnissat till Kontoret ikväll. Synd att avsnittet var så kort. Jag älskar Måns Herngrens kommentar om sin Ove "alla känner en Ove och gör man inte det är man med all säkerhet en Ove själv". Så galet klockrent!

Jag tänkte svara på de frågor jag fick. Jag har fått ett par till min mejl och sedan var det hela tre personer som skrev i kommentarsfältet.

Jag börjar okronologiskt med en kommentar jag fick idag: "Hejsan! Hittade hit av en slump och gillar din blogg. Om jag förstår rätt så är du stooor favorit av Odd Molly. Hur hinner du använda alla fina och snygga kläder du visar i din blogg? Måste vara dyrt? Jag är impad av alla fina tips du ger och färgkombinationer. Trevlig vecka. Hit kommer jag fler gånger! Mvh mahlin i jönköping"

Svar: Yes, Odd Molly gör otroligt fina kläder! Jag använder kläderna på jobbet. Jag har ett sådant jobb där det passar. Jag är dessutom på en del konferenser o dyl och då är det emellanåt middagar på kvällen t ex de finare sidenklänningarna fungerar bra. Dyrt är det och jag lägger ner alldeles för mycket pengar på kläder. Ibland går det till överdrift, det tycker jag själv. Sambon ger mig emellanåt menande blickar men han har dyra intressen han också så det går nog rätt jämnt upp. Tack för kommentaren och varmt välkommen tillbaka!

Från Birdie: "Ja, vill ha ansiktsbilder också!! Du har så speciellt hår och klädstil att folk känner igen dig härifrån ändå - så man kan väl få se hur vacker du äääär (i ansiktet alltså). Ibland iaf? :-) (fattar om du inte pallar när du fotar en outfit du bara prövar på kvällen ofixad)"

Svar: Birdie är ju då min bästa vän ska tilläggas. Men nej, jag vill inte visa mitt ansikte här. De som känner mig ser ju såklart direkt att detta är jag men för de flesta är jag helt okänd och jag vill gärna vara så anonym här som jag kan vara. Har lite dåliga erfarenheter av att vara för offentlig i bloggvärlden via en tidigare blogg jag hade. Men vem vet, min inställning till detta kan ju ändra sig. ;-)

Från Frösötös: "Å nej - inte ändra på något! Fast det är klart - du får gärna visa hela dig ibland :) Bra inlägg det här - ska icke glömma nåt att sova i när jag åker till bloggeventet!"

Svar: Blir nog samma som ovanstående! :-)

Från Jenny (mejl): "Vad jobbar du med? Du verkar lägga ner mycket pengar på kläder."

Svar: Jag är utbildad gymnasielärare men är sedan 3,5 år tillbaka rektor på en gymnasieskola. Jobbade som lärare i sex år. Vad man prioriterar att lägga sina pengar på varierar nog som tusan. Jag har inga barn och är inte jätteintresserad av långväga resor och sådant dyrt. Röker inte eller har andra direkt dyrbara vanor så kläder och väskor är min grej vad gäller materiella saker.

Från Hoppelina (mejl): "Kan du inte skriva lite mer om dig själv och din vardag? Det är roligt att se dina kläder men det vore roligt att lära känna dig med."

Svar: Jo absolut men fokus kommer att ligga på kläder. Den här bloggen ska vara avkopplande, jag vill inte känna några "måsten" som jag ibland gjorde med min förra blogg. Jag jagade besökare och sponsorer och det är passé för min del. Detta är bara på kul!

Sisådärja, då var det svarat och klart. Nu fixa lite inför kommande vecka och sedan väntar sängen. Jag har förresten fått tag på en Ewa i Walla-kjol som jag letat efter. Det är verkligen underbart med bloggvärlden, man får kontakt med trevliga människor som man aldrig skulle ha mött annars. Och dessutom denna gång en paris-kjol. Ta hand om er!


Kommentarer
Postat av: Tess - Istla.se/stil

Inte visste jag att du jobbade som rektor nu. Gud vad roligt för dig =)

2012-02-13 @ 18:24:39
URL: http://istla.se/stil
Postat av: Lindas stil

Ja det är superkul! Mycket jobb men som sagt roligt som attans.

2012-02-13 @ 22:23:36
URL: http://hemmalinda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0