Hand of Sweden

Jag går runt och är nykär i min karl och snart firar vi fem år tillsammans, fyra år som förlovade. Jag satt nyss och kikade på foton från vår förlovningsdag och log lite sådär småfånigt som man gör. Jag var "nog" rätt petig när vi skulle välja ringar och var helt bestämd för en ring från Hand of Sweden som gör helt fantastiska smycken. Min ring heter Princess och jag älskar den! Sambon har en helt slät ring. Vi ville båda ha kantiga ringar i vitt guld och jag längtar till dagen då vi ska gifta oss, då ska jag ha en ring i rött guld för att bryta av det kalla vita guldet. Ja, det är ju av andra orsaker också jag vill gifta mig såklart. ;-) På kanten av min förlovningsring står det Erik <3 Linda med svart text men hjärtat är rött (se nedersta bilden). Lite extra sött tycker jag. Texten får man fö fylla i gratis när den nöts bort. Jag har behövt fylla i den en gång bara så det sitter bra.Kommentarer
Postat av: Anja

Hej!Hittade din blogg genom att jag sökte på ringar från HAND :)Jag ska gifta mig i sommar och vi (jag) har bestämt oss för att välja ringar från HAND, de är helt underbara! Jag ska ha Princess i rödguld och en allians med ca 15 diamanter också i rödguld.

Jag undrar vilken carat du har på din sten i Princess-ringen? Jag har bara sett den minsta 0.2 i butik och är lite nyfiken hur de större set ut.

Du får gärna maila mig om du har lust! Tack :)

2012-03-08 @ 17:29:22
URL: http://anjamaria.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0