Dopstass

I söndags var jag på dop och på åkte den finfina klänningen från Odd Molly. Den är helt otroligt vacker! Jag testade en rad olika skor, var helt inställd på svarta skor men det blev för matchat så det fick bli ett par hudfärgade Jeffrey Campbell. Hudfärgat fungerar alltid! Ska ta mig tusan sluta köpa andra färger på skor.


Karin Herzog

I'm back! Nu börjar jobbet lugna ner sig, from lördag är jag på banan igen och åter mer vid bloggen. Maj och juni är massiva på jobbet. Kul men det är mycket. Iaf så tänkte jag återigen göra reklam för underbara Karin Herzogs produkter. Jag beställde ny dag- och nattcreme samt den fantastiska (jag överdriver inte) ansiktsmasken som verkligen gör underverk. Den gula flaskan är aprikosolja som jag har under dag- och nattcremen efter råd av personalen hos Karin Herzog. Den lugnar och tillför fukt. Perfekt för mig som har torrare partier på kinderna men inte vill ha feta cremer i ansiktet. 

Jag har tidigare använt MD formulation och Dermalogicas produkter men har sedan ca 1,5 år helt övergått till Karin Herzog och min hy är bättre än någonsin. Jag är inte sponsrad, vill bara dela med mig lite visdom. :-)


Festligt i morgon!

I morgon fredag är det festligheter på dagen och partaj på kvällen. Jag har varit i valet och kvalet om dagstrasan, det stod mellan dessa tre klänningar. Vilken tror ni det blev?Middagstrasa

I tisdags var det dags för en traditionsenlig middag på jobbet och då fick fina Tine-kjolen från Ewa i Walla tjänstgöra tillsammans med skor från Jeffrey Campbell, egenfiffat brett knytskärp och topp från ?.


Harem <3

Oj vad tiden går! På jobbet är det en av årets två mest hektiska perioder just nu men också den absolut roligaste! Vi njuter och är stressade omvartannat. Men nog om det. Jag har köpt ett par underbara haremsbraller. Jag älskar haremsbyxor och vet att de flesta tycker det är jättefult men struntsamma. Det är en av fördelarna med att uppnå den aktningsvärda ålder jag är i nu - man bryr sig inte. :-) Finns att köpa bl a här för den som vill. RSS 2.0