Piloxing

Så här såg jag visst ut idag - skor från See by Chloé, byxor Masai, topp och kavaj H&M. Masais byxor är de skönaste jag någonsin har haft på mig. Och suveräna i passformen. Jag har tre par som jag vill använda JÄMT!

Ja annars så sitter jag här och inväntar den garanterade träningsvärken. Om ni inte har varit på Piloxing - testa! Så här beskrivs passet på "mitt" gyms hemsida: "SSP, sleek, sexy, powerful – Tre led ord i träningsformen Piloxing från Hollywood. Piloxing är en spännande och disciplinerad intervall träning mixad med pilates, boxning och dans i ett högt tempo. Du bränner upp till 800 kalorier i timmen, tränar uthållighet, styrka och smidighet. Du får väldefinierade muskler och bra hållning. Passet avslutat alltid med tuff rump- och magträning." Och jobbigt kan jag lova att det var! Iom att jag har tränat boxpass tidigare (instruerade sånt i några år) kunde jag direkt ta ut rörelserna och emellanåt var jag lite lätt illamående. Helt klart ett pass jag ska fortsätta gå på! Inte svinkul men riktigt riktigt jobbigt. Jag får lära mig gå igen i morgon alltså.Kommentarer
Postat av: Nina

Men hur smal har inte du blivit då egentligen? Jisses kvinna :O)

2012-05-11 @ 06:42:43
Postat av: Tess [istla.se]

Du är så fin =)

2012-05-11 @ 08:45:18
URL: http://istla.se/blog
Postat av: Mia

Stort tack för recensionen av piloxing! Jag har varit väldigt nyfiken, men för feg för att testa. Men det låter ju toppen jU!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0