Packning

Jag har varit på konferens, eller ja - examinationsdagar + inledning av ny kurs. Jag klarade min juridiktenta så nu är den kursen klar. Tjoho! Nya tag med nästa. Iaf, jag tänkte visa hur jag packar. Jag gör så här alt skriver listor. Någon som gör likadant? När jag väl är på plats på hotellet vill jag inte vela eller välja, då ska allt vara klart. 
 
Jag är ute och reser några dagar hit och dit varje månad och då har jag alltid träningskläder med mig. Viktigt att röra på sig efter hela dagars stillasittande + det ständiga fikat och jätteluncher och -middagar. Man blir ju dessutom aningen mer fokuserad av frisk luft.
 
 
 

Dressed up day

På jobbet i fredags hade vi en Dressed up day och då passar väl Ewa i Walla alldeles utmärkt! Till kjolen en blus från H&M och ett brett knytskärp jag designat själv efter mall från ett liknande bälte by Marlene Birger. Skorna ser ni nedan. Håret satte jag upp i en sidoknut för att få mer "fin-känsla".
 
 

Och i brunt

Här är förresten stövletterna från H&M i brun variant. Hett tips är att sula och klacka om dem.
 

FUCK CANCER!

I vintras fick min mamma bröstcancer och i går var hon på återkontroll efter all behandling och allt såg jättefint ut. Underbart! JAG ÄR SÅ GLAD! Jag har varit superglad hela dagen! Jag väntar själv på min cancerkontroll som är varje höst. Alltid nervöst men det är underligt det där, man vänjer sig och anpassar sig ta mig tusan till allt.
 
Nehej, nu ska jag fortsätta vara glad trots att det är skitmycket på jobbet, att jag har varit sjuk i snart 2,5 vecka (hemsk hosta och huvudvärk som vägrar släppa), att jag inte har tränat på lika länge och har träningsabstinens som heter duga, har en hemtenta i juridik som ska vara inlämnad i morgon kväll med en fråga kvar som jag tycker är apsvår och så har jag gått upp 4 kg vilket iofs är struntsamma men ändå. När man ändå klagar menar jag. MEEEN, allt detta spelar faktiskt ingen roll för min mammas cancerkontroll såg bra ut! :-)
 

Stövletter från H&M

Skorna från H&M jag köpte, här de svarta. I mjukaste läder och de är konstruerade rätt smart så att man inte får så ont i fotens främre del som man lätt får i höga klackar. Superfina, jag är så nöjd! Det bästa med dem är att dragkedjan är guldfärgad. Jag har verkligen letat efter stövletter i skinn med guldkedja och voila! De bruna ska jag hämta från skomakaren på måndag, då är de omsulade och omklackade så att jag inte slår ihjäl mig i halkan i vintern. Eller klampar för högt när jag går inomhus på jobbet.
 

Ewa i Walla och sånt

Att Ewa i Walla gör mycket fint vet ju alla och denna kappa norpade jag på rea i våras. Köpte den i XS men har låtit en superb sömmerska sy om den lite så att den passar. Kappan är smått fantastisk! Bilden gör den inte rättvisa alls. Den är nästan finast bakifrån då den sitter tight längs ryggen och böljar ut strax under svanken. Sött-tufft med volanger endast på ena sidan. Under har jag en tröja från Blutgeschwister och haremsbraller som jag har skissat upp själv. Skor, de nya från H&M. Halsbandet är förresten från Dogeared, älskar längden på det (60 cm) och köpte ett i silver och ett guldpläderat. Finns hos Kyssjohanna.
 
 

Cilla-boots

Men hallå där! Jag har blivit med ett par Cilla. Stod i valet och kvalet mellan två storlekar och tänkte att jag tar väl den mindre iom att läder ju töjer sig men herregud vad liten den ena är! Ska traska till skomakaren i morgon och höra hur mycket det går att lästa ut den. Men OJ vad fin modellen är! Swedish Hasbeens kan sin sak, det är ett som är säkert. Meeen, smala i både fotbredd och vrist och mina kalle anka-fötter blir lite bekymrade om jag ska vara ärlig. Jag har ett gäng sommarskor från Swedish Hasbeens och dessa kommer jag inte överens med alls. Remmen bakom hälen åker ner, de klämmer över tårna osv. Men boots kanske funkar. Tumme hålls!
 
Snyggt stylat med uppvikta mysbraller till!
 
 

RSS 2.0