Stövletter från H&M

Skorna från H&M jag köpte, här de svarta. I mjukaste läder och de är konstruerade rätt smart så att man inte får så ont i fotens främre del som man lätt får i höga klackar. Superfina, jag är så nöjd! Det bästa med dem är att dragkedjan är guldfärgad. Jag har verkligen letat efter stövletter i skinn med guldkedja och voila! De bruna ska jag hämta från skomakaren på måndag, då är de omsulade och omklackade så att jag inte slår ihjäl mig i halkan i vintern. Eller klampar för högt när jag går inomhus på jobbet.
 

Kommentarer
Postat av: K

Det hade varit intressant med ett inlägg som förklarar varför det är så otroligt viktigt för dig med ditt utseende och varför du lägger sådana enorma summor på det. I din förra blogg så berättade du t ex att du plastikopererat dig för över 100 000 kronor, och nu lägger du större delen av lönen på lyxkonsumtion av kläder. Jag är genuint nyfiken. Du verkar vara en skärpt tjej i övrigt, men hemskt materiell och utseendefixerad.

Svar: Hej! Ja du, min förra blogg var rätt igenom ironisk så det som skrevs där kan du nog till 99 % bortse från. (Hemligt nu - det var dessutom inte bara jag som skrev den! Vi var två.) Jag vet att jag någon gång skrev att jag opererat min näsa vilket är helt otroligt då jag har en potatisnäsa som väl ingen kirurg skulle skapa. Vi tyckte det var hysteriskt roligt med alla kommentarer kommer jag ihåg! Efter den bloggen skrev jag satiriska krönikor i en lokaltidning så jag fick väl utlopp för den sidan utan bloggen. Nåväl. Ang kläder tycker jag det är urkul. Det har jag tyckt sedan jag var liten då jag klippte och sydde om kläder och hade kreationer ingen annan skulle sätta på sig. Jag har idag ekonomin att kunna köpa rätt mycket men inte obegränsade mängder. Dessutom har jag ett jobb där det passar sig att vara lite mer uppklädd. När jag är hemma och t ex ska ut på stan här klär jag aldrig upp mig, det är gympabraller och converce jag lodar runt i. Jobblinda och lediglinda har två väldigt olika stilar! När andra lägger pengar på resor, inredning, utemiddagar, cigaretter, tandfasader och vad det än må vara lägger jag ett par tusen per månad på kläder. Mer är det faktiskt inte i genomsnitt på ett år. Men jag borde spara mer, ska ta tag i det. Den är bloggen är fö urtråkig och att några kollar in här är mig en gåta. Men det är ju kul!
Om bloggerskan

2012-10-07 @ 11:08:27
Postat av: Madde

Vilka snygga prisvärda stövletter! Där har H&M lyckats :) Är själv sugen på de svarta...
kram

Postat av: K

Då tänker vi inte på samma blogg. Den jag syftar på var privat (men inte lösenordsskyddad), skriven endast av dig själv, och har några år på nacken nu, och hade seriös ton. På den tiden så hobbymodellade du fortfarande och det var en del halvnakna bilder. Jag minns att du skrev en hel del om rådande skönhetsideal och att du ifrågasatte varför du opererat dig själv som yngre. Vad du gjort tror jag aldrig du nämnde, men en av operationerna var och är tydlig för läsarna ändå. Tråkigt att du inte vill stå för det, men visst, det är din privatsak.

Svar: Nej det är exakt den jag syftar på! Jag och en killkompis skrev den och på den tiden hobbymodellade jag, signad av en väldigt seriös agentur där jag främst plåtade porträtt men även goth-bilder, dark art och en bikinisession. Bikini var absolut inte min genre då jag inte har kroppen till det men det var kul att testa. Det här var ju jättelänge sedan! Men det är jul som 37-årig tant att ha fina bilder att bläddra tillbaka till från ungdomens dagar. :-) Skönhetsideal tror jag inte att vi surrade om i den bloggen, isf gjorde vi det på något idiotiskt sätt, däremot var jag aktiv som skribent i ett stort fotoforum där jag och ett gäng fotografer stred och fick igenom en 18-årsgräns för modeller. Men jag vet inte riktigt om du tappar fokus nu. Det börjar kännas lite som att du vill försöka svartmåla mig för något jag inte vet vad det är ist för att veta något om stil som den här bloggen ju handlar om. Jag föreslår så här - skriv om stil här, annat kan du alltid mejla mig om. Om jag är intressant på annat sätt vad det nu må vara. Plastikoperationer kanske! ;-)
Om bloggerskan

2012-10-09 @ 09:29:38
Postat av: Anonym

Hej!
Vilken "kul" person Du råkat ut för! "Moralens" väktare? Lurar på ett Rasmus-citat (Om Du var med på den tiden?)(Måste ju älska av mig lite)

2012-10-10 @ 11:58:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0