Lakrits

En rekommendation till er örebroare - in till Engelbrekts choklad och köp dessa. En sådan här liten luring kostar 39 kr och man måste äta upp den inom 10 dagar. Men de är sååå goda! Helt sjukt! Killen före mig i kön köpte 20 st.
 

Tampongen Ellen

Håll i er för nu kommer ett gubbuttryck... Ni underredsbehandlar väl ibland? Höhöhö. Jättekul. Nej men det är ju viktigt att ta hand om sig både här och där. Jag gör det "där" i form av Ellens tamponger. De finns i vissa välsorterade mataffärer men jag köper på apoteket. Här kan du läsa om Tampongen Ellen. Superfin ny förpackning också, sådant gör mig glad!
 

Ny kavaj

Hej på er! Ja det var ju inte i går, eller i förrgår eller ens på en vecka! Men här är alltså jag. Jag har nu två kvällar i rad följt debatten om lärarnas avtal12 på twitter och det är intressanta tankegångar som förs fram. Men det ska jag inte tråka ut er med här. Ist ska jag visa en tjusig kavaj jag norpade på H&M. Har köpt två par skor därifrån också som jag ska visa så snart de är omsulade. Skulle ta drygt en vecka! Det är tydligen fler än jag som sular om skor nu till hösten. Nedan är alltså kavajen, funkar både till vardag och till fest tycker jag!
 
Jag har ingen bra förklaring till varför jag står som en brottare på bilden...
 
 

Lyxfällan

Ok, jag är ju då "lite" förtjust i Patrick i Lyxfällan... Någon mer som är? :-) Det är nästan på den nivån att mina vänner och arbetskompisar anade att det var jag som stalkade honom för en tid sedan. Haha! Jag älskar fö programidén men får ha en kudde med när det blir för jobbigt. Hur kan man INTE veta hur mycket man har i lån t ex? Mystiskt.
 

Harem

Jag älskar haremsbyxor av alla de slag, denna variant som har grejen superlångt ner är en favorit. Men jag vet att många, kanske tom de flesta, tycker att harem är urfult men aja. Tur att smaken är som baken! Till dessa har jag skor från Jeffrey Campbell och topp från H&M. Byxorna kommer från Nolita.
 

Hang ups och prinsessäng

Förresten, finns det fler än jag som klär sig mer i kjol/klänning på höst/vinter och byxor på vår/sommar? På något sätt trivs jag bättre i kjol när jag har stövlar till. Man har ju sina häng ups. Andra sådana är att jag t ex alltid alltid godis i par. Läste en annan bloggerska som var likadan där och det gjorde mig såklart glad! Polly t ex, där tar man alltid en ljus och en mörk. Äter jag choklad vill jag ha något salt (chips) till och vice verca. Jag anar att jag har en massa sådana här fix för mig som jag inte tänker på men som andra uppfattar underliga.
 
Nehej, nu är min paus slut. Jag jobbar idag. Har en stor rapport (verksamhetsplan) som ska lämnas på remiss till andra i morgon bitti så jag måste se till att bli klar. Finns liksom inga alternativ trots att soffan lockar väldans mycket just nu. Men med lite doftljus (aromaljus från Decleor för ökad koncentration), Celsius-dryck och spinnande misse bredvid (i ny prinsessäng, se nedan) kommer detta att gå som en dans! Tänker man positivt blir resultatet bättre än om man klagar, ren och skär fakta.
 
 
 
 
 
 
 
 

Biotrasa

Biobesök härom kvällen och då passar ett par mjuka baggyjeans bra. Går man på bio är snäva braller big nono i min värld då mycket godis och popcorn ska få plats samtidigt som man ska kunna sitta bekvämt. Nedifrån: skor See by Chloé, jeans H&M, kavaj H&M, väska Palermo PM Louis Vuitton. Vi såg Snabba cash 2 vilken var sååå långsam och trög. Synd, har för mig att ettan var bra.
 

Strong is the new skinny

Och så ett nytt träningslinne som jag köpte i de tre färger som finns. Säljs hos Fitnessguru. Jag gillar dem! Det vita kan jag nog tom tänka mig att ha på mig på krogen om några veckor. Bra budskap men också en ursäkt att inte vara smal, jag är ju fän stark under fläbbet! ;-) Nej men tänk om fler tänkte 'hälsa' ist för 'banta'!!! Åh vad många glada och pigga människor man skulle möta om dagarna ist för folk (unga tjejer) med komplex, ständig trötthet och svaga kroppar (pommes frittes-kroppar som min sambo och hans kompisar säger - smala men sladdriga, inte hälsosamma alls). Hm. Hur får man folk att fatta att det är viktigt att ta hand om sig, såväl själsligt som kroppsligt? Och att förstå att smal inte är lika med sund. Hälsosam och stark = sund.
 

Dallas-fan

Måste ju visa min snitsiga nya tröja också... ;-)
 

Armband

Mitt nya armband. Jag köpte till några kompisar som också har haft cancer, de finns att köpa hos Ung cancer - köp ni med och stöd forskningen! Var tredje person i Sverige får cancer någon gång under sitt liv, risken är överhängande mao. Lika bra att bli av med skiten och då behövs forskning.
 

RSS 2.0